Normandië

Schaap Fotografie

Bedrijfsfotografie

De kosten van de opnames op locatie zijn afhankelijk van de duur van de opnamesessie en het gebruik van de foto's/fotobestanden en eventueel gebruik van studiomaterialen. De foto's worden digitaal opgenomen. De aanlevering van grote fotobestanden vindt plaats op DVD/CD. De fotobestanden worden weggeschreven in Adobe RGB 1998 in TIFF formaat. Kleine JPEG bestanden kunnen via webmail geleverd worden.

Trouwreportage

Geen trouwreportage is gelijk, ieder bruidspaar is uniek. Voor mij is het een uitdaging om die unieke en persoonlijke dag extra glans te geven. Een trouwreportage van b.v. 3 uren op CD geleverd, krijgen jullie al vanaf € 450.00 incl. btw. Ik lever dan alle geslaagde opnames ( plm. 100 fotobestanden) in groot formaat, zodat jullie daarna zelf aan de slag kunnen met een album of afdrukken kunnen laten maken in groot formaat.

Tijdens een kennismakingsgesprek worden specifieke wensen voor de trouwdag met jullie doorgesproken. De fotobestanden worden op CD aangeleverd en zijn geschikt voor een fotoafdruk van plm. 30 x 40 cm of een canvasafdruk van plm. 50 x 75 cm. Jullie kunnen foto's tegen een meerprijs, via mij of elders laten afdrukken.

De geleverde fotobestanden zijn standaard gecorrigeerd. Op verzoek kan een door jullie uitgekozen fotobestand een extra correctie ondergaan, zoals omzetting naar zwart/wit of sepia. De evt. kosten hiervan zijn afhankelijk van de benodigde correctie.
Ook fotoafdrukken, en een klein fotoalbum met echt fotopapier behoren tot de mogelijkheden. Maten en prijzen zijn hiervan opvraagbaar.

Portretfotografie

De kosten van de opnames zijn afhankelijk van de duur van de opnamesessie en het aantal personen. Een portret-fotoshoot van een half uur voor één persoon start vanaf 75 euro. U kunt dan zelf de vijf mooiste fotobestanden uitkiezen. De door u uitgekozen fotobestanden worden op CD geleverd.

Een uitgebreide fotoshoot van een uur voor één persoon bedraagt 100 euro. U kunt dan de 10 mooiste opnames uitkiezen, welke eveneens op CD geleverd worden. Bij een uitgebreide fotoshoot van anderhalf uur voor één of twee personen is het starttarief 150 euro. U krijgt dan de 15 mooiste fotobestanden op CD geleverd. Een uitgebreide fotoshoot van twee uur voor één of meerdere personen kost 200 euro. U krijgt dan de 20 mooiste fotobestanden op CD geleverd. Voor baby en kinderfotografie wordt bij één baby/kind tenminste één uur gereserveerd. De fotobestanden worden op CD aangeleverd en zijn geschikt voor een fotoafdruk van plm. 30 x 40 cm. U kunt uw foto's tegen een meerprijs, via mij of elders laten afdrukken. De geleverde fotobestanden zijn standaard gecorrigeerd. Op verzoek kan een door u uitgekozen fotobestand van een extra correctie ondergaan, zoals omzetting naar zwart/wit of sepia. De evt. kosten hiervan zijn afhankelijk van de benodigde correctie.
Ook fotoafdrukken, en een klein fotoalbum met echt fotopapier behoren tot de mogelijkheden. Maten en prijzen zijn hiervan opvraagbaar.

Locatiefotografie

Zoals recepties, jubilea en portretten
De fotosessie vindt plaats bij u thuis, op een andere geschikte (buiten)locatie bij u in de buurt of de locatie waar het evenement/feest plaatsvindt.

De kosten van de opnames zijn afhankelijk van de duur van de opnamesessie, het gebruik van een evt. studio/achtergrondset, het aantal gewenste fotobestanden en evt. reistijd. De totale opnamesessie duurt tenminste een uur.

De fotobestanden worden aangeleverd op CD en zijn geschikt voor een afdrukformaat van plm. 30 x 40 cm. U kunt uw foto's tegen een meerprijs, via mij of elders laten afdrukken.

De fotobestanden zijn standaard gecorrigeerd. Op verzoek kan een door u uitgekozen fotobestand een extra correctie ondergaan, zoals omzetting naar zwart/wit of sepia. De evt. kosten hiervan zijn afhankelijk van de benodigde correctie. Ook fotoafdrukken, en een klein fotoalbum met echt fotopapier behoren tot de mogelijkheden. Maten en prijzen zijn hiervan opvraagbaar.

Uitvaartfotografie

De belangstelling voor professionele uitvaartfotografie groeit.
Een professionele fotograaf is minder emotioneel bij de gebeurtenissen betrokken en kan zich daardoor volledig richten op het vastleggen van een professionele herinnering. Een goede reportage draagt bij aan de verwerking van het ontstane verlies.

Vooraf worden uw wensen met u of uw uitvaartverzorger besproken. Wilt u een reportage van de kerkelijke dienst, de opbaring of het afscheid in de aula?

De uitvaart wordt door een ervaren fotograaf op discrete en respectvolle wijze vastgelegd. Door gebruikmaking van het aanwezige licht en speciale objectieven wil de fotograaf zo weinig mogelijk opvallen. Uiteraard overleggen we met u in welke vorm u de reportage wilt ontvangen.

De fotobestanden zijn standaard gecorrigeerd. Op verzoek kan een door u uitgekozen fotobestand een extra correctie ondergaan, zoals omzetting naar zwart/wit of sepia. De evt. kosten hiervan zijn afhankelijk van de benodigde correctie.

Ook fotoafdrukken, en een klein fotoalbum met echt fotopapier behoren tot de mogelijkheden. Maten en prijzen zijn hiervan opvraagbaar.

Vastgoedfotografie - Onroerendgoedfotografie

Onroerendgoedfotografie is gericht op het fotograferen en in beeld brengen van vastgoed en onroerend goed voor verkoop of verhuur. De gemaakte foto's zijn vooral bestemd om het vastgoed en onroerend goed snel en tegen een zo goed mogelijke prijs te verkopen of te verhuren.
Projectontwikkelaars, makelaars en eigenaren behoren tot de voornaamste opdrachtgevers. Voorbeelden van te fotograferen objecten zijn woningen, villa's, landhuizen, landgoederen, buitenplaatsen, herenhuizen, vakantiewoningen, winkels, kantoorpanden, bedrijfslocaties, hotels, restaurants, nieuwbouwprojecten, bouwlocaties en -kavels.
De foto's zijn geschikt voor gebruik op vastgoedsites en huizensites als Funda.nl en Jaap.nl. Daarnaast kunnen ze worden toegepast in advertenties, woninggidsen, brochures en prospectussen.

Search